Kizárólag bérelt földterületeken gazdálkodunk. Közel 2000 hektáron, jó termőképességű területeken folytatunk magas színvonalú gazdálkodást Borjádon és környékén, valamint az Ormánság területén. A termőterületeink tápanyag-utánpótlásának alapját az állattenyésztés melléktermékeként keletkező szerves- és hígtrágya biztosítja.
Jellemző növénykultúráink: kukorica, silókukorica, napraforgó, szója és a kalászosok közül pedig az őszi búza és árpa, valamint rozs. Esetenként repce és „popcorn” kukorica termesztésével is foglalkozunk.
Tevékenységünk során igyekszünk a legmodernebb technológiát és fajtákat alkalmazni. Speciális silókukorica fajtát használunk takarmány alapanyag előállítása céljából, szemes kukoricából pedig bizonyos FAO tartomány közötti éréscsoportokat. Búzából a hibridfajták termesztést részesítjük előnyben, melyek kiválasztása tapasztalati úton történt.
A növénytermesztés részben az állattenyésztés takarmánybázisát állítja elő, emellett a piaci szükségletek kielégítését is folyamatosan szem előtt tartja. A tehenészet számára nélkülözhetetlen szálas takarmányokat, – mint lucernaszéna, fűszéna, szalma – és szemes takarmányokat – kukorica, búza – szintén a növénytermesztés állítja elő.
A mezőgazdasági termelés magas minőségi és mennyiségi színvonalát folyamatos fejlesztésekkel és újításokkal próbáljuk fenntartani, melynek köszönhetően kiemelkedő termésátlagok érhetők el.
A meglévő géppark felújítását, fejlesztését és bővítését folyamatosan szem előtt tartjuk, saját gépekkel rendelkezünk. Traktorok, kombájnok, silózó, önjáró permetezőgép, vetőgép és egyéb munkagépek állnak rendelkezésünkre a maximális termeléskapacitás kihasználása és a minőségi és költséghatékony termelés érdekében.