A tehenészeti telepünk 8 hektáron fekszik, férőhely kapacitása 665 tehén, 765 növendék, melyből 180 vemhes üsző.
A jelenlegi állatlétszám 520 holstein-fríz tehénből és szaporulatából áll. A telepen lévő állatok az Állattenyésztési Teljesítményvizsgáló Kft. (ÁT Kft.) által ellenőrzött magyar holstein-fríz állomány.
A takarmány alapanyagokat (szemes takarmány), szálas takarmányokat és a felhasznált szalmát a növénytermesztés állítja elő. A koncentrátumokat és a takarmány receptúrát pedig a Hód-Mezőgazda Zrt. biztosítja.
A tejelő teheneink elhelyezése egy 2010-ben átadott, pihenő boxos rendszerű istállóban történik, az istálló 4200 m2 alapterületű és 475 férőhelyes. Trágyakezelés automatizált. Takarmánybetoló robot gondoskodik arról, hogy a takarmány mindig, az állatok szükségleteinek és igényeinek megfelelően rendelkezésre álljon. A növendékek, szárazon álló tehenek elhelyezése karámmal, kifutóval ellátott istállókban történik, tartásuk mélyalmos rendszerű.
2014 májusában átadásra került egy új, 2×12 állásos fejőház hozzá kapcsolódó ellető istállóval és szociális blokkal.
A jó tartási körülményeknek és a tápanyagban gazdag „étrendnek” köszönhetően tejelő szarvasmarha állományunk extra minőségű tejet biztosít, saját részre a TS-Tej Kft-nek (Holnemvolt Farm), a Magyar-Tej Kft. közreműködésével a SOLE-MIZO Zrt-nek.