Kizárólag bérelt földterületeken gazdálkodunk. Több mint 2000 hektár, jó termőképességű területeken folytatunk magas színvonalú gazdálkodást Borjádon és környékén, valamint az Ormánság területén. A termőterületeink tápanyag-utánpótlásának alapját az állattenyésztés melléktermékeként keletkező szerves- és hígtrágya biztosítja.
Jellemző növénykultúráink: őszi búza, kukorica, napraforgó, szója és cirok, valamint az állatenyésztés részére: silókukorica, hibrid perje és lucerna.
Tevékenységünk során igyekszünk a legmodernebb technológiát és fajtákat alkalmazni. Speciális silókukorica fajtát használunk takarmány alapanyag előállítása céljából, szemes kukoricából pedig bizonyos FAO tartomány közötti éréscsoportokat. Búzából a hagyományos fajták termesztését részesítjük előnyben, melyek kiválasztása tapasztalati úton történik.
A növénytermesztés részben az állattenyésztés takarmánybázisát állítja elő, emellett a piaci szükségletek kielégítését is folyamatosan szem előtt tartja. A tehenészet számára nélkülözhetetlen szálas takarmányokat, – mint lucernaszéna, fűszéna, szalma – és szemes takarmányokat – kukorica, búza – szintén a növénytermesztés állítja elő.
A mezőgazdasági termelés magas minőségi és mennyiségi színvonalát folyamatos fejlesztésekkel és újításokkal próbáljuk fenntartani. Évről-évre egyre nagyobb területen igyekszünk precíziós gazdálkodási technológiákat előtérbe helyezni. A 2019-es évtől területeink egy részét az ökológiai gazdálkodási programba is bevontuk, melynek keretében édeskömény és csipkebogyó termesztésével is foglalkozunk.
A meglévő géppark felújítását, fejlesztését és bővítését folyamatosan szem előtt tartjuk, saját gépekkel rendelkezünk. Traktorok, kombájnok, silózó, önjáró permetezőgép, vetőgép és egyéb munkagépek állnak rendelkezésünkre a maximális termeléskapacitás kihasználása, a minőségi és költséghatékony termelés érdekében.